top of page

Ons restaurant

 

Gelegen in het hart van het pittoreske dorp Abcoude vindt u ons restaurant waar u kunt genieten van onze zeer uitgebreide menu kaart.

Bij binnenkomst wordt u begroet door een warme en gezellige sfeer, waar u zich meteen thuis voelt. Het vriendelijke personeel staat klaar om u te verwelkomen en u te begeleiden door een menu dat barst van smaakvolle verrassingen.

Van heerlijke voorgerechten tot verrukkelijke hoofdgerechten en verleidelijke desserts. 

Of u nu kiest voor een sappige biefstuk van onze hete steen of een lekker visje of pasta, elk gerecht is met zorg bereid met de beste ingrediënten. 

Naast het heerlijke eten biedt het restaurant van Hotel Cafe Restaurant Koekenbier ook een ontspannen en gezellige ambiance. Of u nu met vrienden, familie of collega's bent, u zult genieten van het samenzijn terwijl u smult van uw maaltijd.

 

Het restaurant is ook ideaal voor speciale gelegenheden, waar u kunt genieten van een romantisch diner voor twee of een feestelijke bijeenkomst met uw dierbaren.

 

Kortom, het restaurant van Hotel Cafe Restaurant Koekenbier is de perfecte bestemming voor liefhebbers van lekker eten, goede service en een gastvrije sfeer. Bereid u voor op een smaakvolle ervaring die u zeker niet snel zult vergeten.

Reserveren

Hieronder kunt u online reserveren maar natuurlijk kunt u ook een whatsapp sturen of bellen naar +31682902262 of mailen naar info@koekenbierabcoude.nl.

bottom of page